Welkom bij Balk Legal


Balk Legal is een jong en innovatief advocatenkantoor dat zich richt op de handelspraktijk in het algemeen en op de creatieve industrie in het bijzonder. Balk Legal is gespecialiseerd in het intellectuele eigendomsrecht (waaronder het auteursrecht, het merkenrecht en het reclamerecht), het contractenrecht, het aansprakelijkheidsrecht en het bestuursrecht.

Balk Legal hecht veel waarde aan een persoonlijk contact en bouwt graag een vaste band op met haar cliënten. Hierbij worden concurrerende tarieven gehanteerd. Als de zaak zich daarvoor leent, staat Balk Legal open voor het experimenteren met alternatieve tariefstructuren, zoals “fixed fees” en abonnementsvormen. Transparantie over de kosten is voor Balk Legal vanzelfsprekend.

Tot de cliëntenkring van Balk Legal behoren kleine tot middelgrote handelsondernemingen, startups, webshops, dj’s, producers, muzikanten, schrijvers, uitgevers, organisatoren van evenementen, culturele instellingen, kunstgaleries, vormgevers, mediabedrijven en reclame ontwerp / adviesbureaus.

  Meer informatie over mr. Rik Balk

Contactgegevens


Balk Legal
Van Tuyll Van Serooskerkenweg 12-1
1076 JK Amsterdam

T   +31 (0)20 2611 937
F   +31 (0)20 8100 912 
E   balk@balklegal.nl

[testimonial_rotator id=492]